Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 5 Nisan 2025 #11 XOXad2 dedi: Yani şu an da benim Abra A5 v13.1 cihazım HDMI 2.0, monitörüm de 2.0 o zaman ben 240Hz alabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... 1080p de "eğer kablonuz 2.0 olur ise" alabilirsiniz.
XOXad2 dedi: Yani şu an da benim Abra A5 v13.1 cihazım HDMI 2.0, monitörüm de 2.0 o zaman ben 240Hz alabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... 1080p de "eğer kablonuz 2.0 olur ise" alabilirsiniz.
negroMONTY Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #12 XOXad2 dedi: Yani şu an da benim Abra A5 v13.1 cihazım HDMI 2.0, monitörüm de 2.0 o zaman ben 240Hz alabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Normalde alabilmeniz lazım fakat, ekran kartınız, sürücüleriniz güncelliği vs bunu etkiler. En iyisi denemek.
XOXad2 dedi: Yani şu an da benim Abra A5 v13.1 cihazım HDMI 2.0, monitörüm de 2.0 o zaman ben 240Hz alabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Normalde alabilmeniz lazım fakat, ekran kartınız, sürücüleriniz güncelliği vs bunu etkiler. En iyisi denemek.
XOXad2 Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #13 Aydoğan BV dedi: 1080p de "eğer kablonuz 2.0 olur ise" alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kutusundan çıkan ile alabilir miyim, yoksa ayrı mı almam gerek?
Aydoğan BV dedi: 1080p de "eğer kablonuz 2.0 olur ise" alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kutusundan çıkan ile alabilir miyim, yoksa ayrı mı almam gerek?
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 5 Nisan 2025 #14 XOXad2 dedi: Kutusundan çıkan ile alabilir miyim, yoksa ayrı mı almam gerek? Genişletmek için tıkla... Kutusundan çıkanın özelliği yazıyorsa kullanabilirsiniz fakat eğer bir güzellik yapıp 2.0 kablo koymuşsa firma helal olsun
XOXad2 dedi: Kutusundan çıkan ile alabilir miyim, yoksa ayrı mı almam gerek? Genişletmek için tıkla... Kutusundan çıkanın özelliği yazıyorsa kullanabilirsiniz fakat eğer bir güzellik yapıp 2.0 kablo koymuşsa firma helal olsun
XOXad2 Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #15 Aydoğan BV dedi: Kutusundan çıkanın özelliği yazıyorsa kullanabilirsiniz fakat eğer bir güzellik yapıp 2.0 kablo koymuşsa firma helal olsun. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi monitörüm Philips. Umarım koymuşlardır. Olmadı bir tane 2.0 kablo almak gerekecek. Teşekkür ediyorum destekte bulunduğunuz için.
Aydoğan BV dedi: Kutusundan çıkanın özelliği yazıyorsa kullanabilirsiniz fakat eğer bir güzellik yapıp 2.0 kablo koymuşsa firma helal olsun. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi monitörüm Philips. Umarım koymuşlardır. Olmadı bir tane 2.0 kablo almak gerekecek. Teşekkür ediyorum destekte bulunduğunuz için.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 5 Nisan 2025 #16 XOXad2 dedi: Dediğim gibi monitörüm Philips. Umarım koymuşlardır. Olmadı bir tane 2.0 kablo almak gerekecek. Teşekkür ediyorum destekte bulunduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz. Üstteki arkadaşı çözüm olarak işaretlerseniz çok iyi olur
XOXad2 dedi: Dediğim gibi monitörüm Philips. Umarım koymuşlardır. Olmadı bir tane 2.0 kablo almak gerekecek. Teşekkür ediyorum destekte bulunduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz. Üstteki arkadaşı çözüm olarak işaretlerseniz çok iyi olur