4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 3 Mart 2023 #1 BIOS'u 2 yılın sonunda alabildim, şu anda Linux kullanıyorum ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Buradaki dosyalar bu şekilde.
BIOS'u 2 yılın sonunda alabildim, şu anda Linux kullanıyorum ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Buradaki dosyalar bu şekilde.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 3 Mart 2023 #2 403976 dedi: BIOS'u 2 yılın sonunda alabildim, şu anda Linux kullanıyorum ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1688616 Buradaki dosyalar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Öncelikle dosyaları RAR'dan çıkarın sonra bilgisayarın ekrn kartı ve işlemcisi hangisi ise o dosyayı çalıştırın ve açılan ekranda muhtemelen sizden BIOS dosyasını seçmenizi isteyecek. BIOS dosyasını seçin v tamama basın. Artı 0 Eksi
403976 dedi: BIOS'u 2 yılın sonunda alabildim, şu anda Linux kullanıyorum ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1688616 Buradaki dosyalar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Öncelikle dosyaları RAR'dan çıkarın sonra bilgisayarın ekrn kartı ve işlemcisi hangisi ise o dosyayı çalıştırın ve açılan ekranda muhtemelen sizden BIOS dosyasını seçmenizi isteyecek. BIOS dosyasını seçin v tamama basın.