Monster Abra A5 V13.2 PUBG Düşük GPU kullanımı

Gürkan Has

Hectopat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımın özellikleri;
  • İ7 8750H
  • 4 GB GTX1050 128Bit
  • 8 GB DDR4 2666MHZ
  • 500 GB SSHD
  • 250GB SSD
PUBG'de low'da 40-50 FPS arası alıyorum ama kart kullanımım 70-75'i geçmiyor. Yüksek ayarlara alınca kart kullanımım 98'lere kadar geliyor ama bu sefer de sıfır akıcılık hiçbir şekilde oynayamıyorum. Format atmayı denedim her türlü 3D grafik ayarları denedim ama nafile. Sadece PUBG'de böyle. Forza Horizon 4, GTA V, R6S gibi oyunlarda kart kullanımım %99'lara kadar geliyor ve gayet akıcı oynayabiliyorum ama PUBG'yi hiçbir şekilde oynayamıyorum. Her türlü çözüm önerisine açığım. RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM'den 7.1 GB'ı sadece oyun kullanıyor. RAM yetersiz, yükseltilmeli.

GPU kullanımı düşüklüğü RAM'den kaynaklı mı yani? kesin olarak RAM upgrade ile çözüme ulaşacak isem en kısa sürede upgrade edeceğim.

Afterburner'da gösterilen RAM miktarı kullanılan tüm belleği gösterir, oyunun kaç kullandığı burada belirsiz.
GPU kullanımı düşüklüğü RAM'den kaynaklı mı yani? kesin olarak RAM upgrade ile çözüme ulaşacak isem en kısa sürede upgrade edeceğim.
RAM'i çift kanal yapmak sorununuzu çözecektir diye düşünüyorum. Fakat şu attığım videoya 8'den itibaren bakın. Soldaki sizin notebook, 8 GB RAM'e sahip ve %90 üzeri kullanım ile gayet akıcı. Monster ile iletişime geçebilirsiniz bu konuda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…