Merhaba. Sesin hoparlörden geldiğine emin misiniz? Ve sesin nasıl olduğunu tarif ederseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olunabilir diye düşünüyorum. Bende de ses sorunu var fakat sorun subwoofer parçasından gelmekte. Ben de subwoofer kablosunu çıkarttım ve şu an subwoofer olmadan kullanıyorum laptopu ve bütün sesler kesildi. Ses geliyordan kastınız tam olarak nedir? Cızırtı sesi mi, sinyal (frekans sesi vb.) sesi gibi bir ses mi? Benim laptopumda sürekli bir cızırtı sesi gibi CW tarzı ses ve fareyi takınca sol taraftan aralıklarla biip biip şeklinde sinyal sesi geliyordu. Ben de ilk başta hoparlörden geliyor veya fanlardan geliyordur diye düşünmüştüm fakat açınca gerçekten çok şaşırdım. Mümkünse kasanın içini açın ve kendiniz kontrol edin sesin nereden geldiğini. Çünkü kasa içinde ufak bir ses yankı yapıyor ve dışarıya çok fazlaymış gibi gelebiliyor. Kasayı açarsanız ses gelirken subwooferin üstüne elinizle çok hafif bir şekilde baskı yapın. Eğer ses kesilirse sizin sıkıntınız da subwooferdan dolayı demektir.