küheylan11
Centipat
Merhaba arkadaşlar, geçen sene Monster Abra A5 v13.3 modelini satın aldım. Dün gece oyun oynarken birden ekran gidip gelmeye başladı, aşağıya sorunun videolu linkini bırakacağım. Sorun BIOS ekranında da formattan sonra da devam etti. Parlaklığı en düşüğe çektiğimde normal seyrinde çalışıyor fakat parlaklık artırdıkça gidip gelme sorunu devam ediyor. Üniversiteyi Almanya'da okuyorum, bu salgın döneminde öncelikle ailemi ve toplumu etkilememek için yurda dönüş yapmadım burada kaldım. Bugün Monster'a mail attım ve bana ürünle ilgilenemeyeceklerini çünkü garantinin sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerli olduğu söylediler. Yani ürünü kargo ile servise yollayıp tamir ettirme şansım maalesef yok. Burada gösterebileceğim yaptırabileceğim bir alternatif yer bilmiyorum olsa bile yüksek fiyatlar istemlerinden korkuyorum çünkü öğrenciyim ve halihazırda part time işlerimize son verildi. Sizlerden ricam en azından sorunun ne olduğunu tespit etmemde eğer biliyorsanız sorunu çözümlememde yardımcı olur musunuz? Sorunun videosu:
Son düzenleyen: Moderatör: