Dell falan al kardeşim. Monster'dan uzak dur... 2 ay kadar önce aldım Abra A5 V13.4 illallah ettim! 3 kere çöktü bilgisayar hemde 1 ay içinde. Arıyorum telefonda en az ciddiyim bak en az 30 dakika sıra bekliyorsun, verilen cevap : "Format atın". İade etmek istedim telefonlarım açılmadı. sikayetvar.com'a uzunca bir yazı yazınca gözleri korktu, isimleri lekelenmesin diye aradılar. Şikayeti kaldırmam koşulu ile iade alacaklarını söylediler, kabul ettim. Aradan 1 hafta geçti tekrar aradılar , "Cihazınıza Windows yükleyip gönderiyoruz..." dediler. Ben de mail attım "eğer cihazı gönderirseniz almayacağım tüketici hakem heyetine gideceğim" diye. Vazgeçmeyeceğimi anlayınca mecbur ödediler paramı geri. Bir daha bedava verseler bile kullanmam o markayı. "Neden bu kadar abarttın hata olabilir" diyebilirsiniz ancak ben oyun geliştiricisiyim. 3 kere projelerim silindi. Asıl problem bu değil. Asıl problem benim o markayı tercih etme sebebimin "Müşteri hizmetleri kalitesi" idi... Böyle olacağını bilsem ya Dell ya MSI alırdım , evet daha pahalı ama 2 yıldır kullandığım Dell Inspiron 5567 bir kere bile hata çıkarmadı bana hala da kullanıyorum...