Monster Abra A5 v13.4 anakart nereden temin edilebilir?

Fuurki

Centipat
İyi günler hayırlı ramazanlar herkese. Ben geçen yılın sonlarına doğru Monster'dan Abra A5 v13.4 laptop aldım. Arkadaşım yanlışlıkla üstüne su döktü ve anakartında bazı yanıklar olduğu tespit edildi. 2 yere anakart tamiri için gönderdim fakat yapamadılar. Monster'da su döküldüğü için garantiyi iptal etti ve anakartı değiştireceklerini tamir işi yapmadıklarını söyledi ve klavye ile 5000 TL masraf çıkardı. Ben bu laptopun anakartını internetten ne kadar aradıysam da bulamadım tek çözüm Monster gibi duruyor şu anlık. Daha önce başına gelip çözen var mı bu durumu anakartı temin edebileceğim bir yer veya herhangi farklı bir çözüm önerisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış kişilere verirseniz daha büyük dertler çıkabilir diyorlar çünkü.
Ne gibi dert çıkacağını düşünüyorsun? Ürünün anakartını bulman zor gibi.

İzin verirsen birkaç sorum olacak. Ürünü kaça aldın acaba? Monster anakart değişiminde eski çalışmayan anakartı ne yapacakmış?

Peki bildiğiniz iyi bir anakartı tamiri yapan bir yer var mı? Yanlış kişilere verirseniz daha büyük dertler çıkabilir diyorlar çünkü.
Daha büyük dert derken :D. Zaten monster servisine versen değişim yapacak anakartı tamir etmiyecek anladığım kadarıyla. Bozuk anakartı dahada bozarlarsa tamir parası ödemessin. Tamir olursa 5.000 tl nin çoğu cebine kalır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı