TheMarksman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #1 Bu bilgisayarın BIOS'u güncel mi veya güncelleme yapabilir miyim? Aradım ama BIOS firmware bulamadım nereden bulacağım dosyaları yardım eder misiniz? BIOS şu şekilde; Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2019
Bu bilgisayarın BIOS'u güncel mi veya güncelleme yapabilir miyim? Aradım ama BIOS firmware bulamadım nereden bulacağım dosyaları yardım eder misiniz? BIOS şu şekilde;
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 23 Temmuz 2019 #2 Aynı ürünü dün Kadıköydeki teknik servise verdim senelik bakımını yaptırmak için. BIOS güncellemesi konusunda bir bilgi vermediler sanırım güncel.
Aynı ürünü dün Kadıköydeki teknik servise verdim senelik bakımını yaptırmak için. BIOS güncellemesi konusunda bir bilgi vermediler sanırım güncel.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Temmuz 2019 #3 Cihaz TongFang GI5CN5E. TongFang için BIOS bulabiliyorum ama o model için henüz bulamadım.