Monster Abra A5 V13.4 laptopa HDMI ile 144 Hz monitör bağlanır mı?

Snobkoc

Centipat
Monster Abra A5 v13.4 laptopa HDMI ile 144 Hz monitör bağlarsam 144 Hz veya 120 Hz alabilir miyim acaba? Yardımcı olur musunuz lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum ve alıyorum.

Dipnot: kasma sorununun nedeni varsayılan ekran kartının nvidia'dan çıkıp intel'e geçmesi yüzündenmiş.

Tek sorum nvidia'nın g-sync özelliğini nasıl aktif ederim onu bulamadım. Birde monitörün tepkime süresini nasıl öğrenirim?

Son düzenleme:
@virtualman Bende de Monster Laptop var. Yalnızca HDMI girişi olduğu için 144 HZ olan harici monitör ile 120 HZ alabiliyorum. Siz 144 HZ alıyor musunuz? Ve nasıl?

Son düzenleme:
Bende hdmi da da Displayport ta da 144 hz alınıyor nvidia dan iki ayar yap sende alırsın yapamazsan yarın daha detaylı anlatırım.

Ben kullanıyorum ve alıyorum.

Dipnot: kasma sorununun nedeni varsayılan ekran kartının nvidia'dan çıkıp intel'e geçmesi yüzündenmiş.

Tek sorum nvidia'nın g-sync özelliğini nasıl aktif ederim onu bulamadım. Birde monitörün tepkime süresini nasıl öğrenirim?
AIDA 64 programını kurup panelinizin modelini öğrenebilirsiniz, sonrasında internet üzerinden panelin özelliklerini bulabilirsiniz.

G-Sync özelliği için;

Kullandığım harici monitör HDMI 1.3 120 HZ desteklediğini yazıyor kendi sitesinde. Bu yüzden pek umudum yok açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı