Merhaba,
Yakın zamanda bir gaming laptop almak istiyorum ama ne alacağım konusunda çok kararsızım. Bu cihaza 1TB HDD ekleyerek almayı planlıyorum. Bütçem 5000TL. Görüşleriniz nelerdir ? Başka bir tavsiyeniz var mı ?
Merhaba,
Yakın zamanda bir gaming laptop almak istiyorum ama ne alacağım konusunda çok kararsızım. Bu cihaza 1TB HDD ekleyerek almayı planlıyorum. Bütçem 5000TL. Görüşleriniz nelerdir ? Başka bir tavsiyeniz var mı ?
İlla notebook alıcam diyorsan 1060 aşağısını önermem. 1000 TL daha biriktirip 1060 lı notebooklara bakabilirsin. Bu yazın sonunda yeni ekran kartları tanıtılacak onlarıda bekleyebilirsin. Paylaştığın notebook konusuna gelirsek 13.4 fiyatına göre makul bir bilgisayar alınabilir. Ama kaçırılmaması gerek diye de bişey yok. Önümüzdeki bikaç ay içerisinde daha uygun bilgisayarlar piyasada yerini alacaktır sana tavsiyem beklemen.
Bilgisayarı aldıktan sonra Windows 10 Pro kurulumu yap ve N11'den 10-15 TL'ye Wİndows 10 Pro OEM Key al mutlaka ben 2-3 gün önce gidip kendime aldım etkinleştirdim.