R rascalll Hectopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2018 #21 kdraltndas dedi: Yok valla pazartesi gelecekmiş de ben salı bekliyorum malum aras kargo Genişletmek için tıkla... Şimdi kontrol ettim varış merkezine indirildi yazıyor inşallah bugün yarın gelir. Senin de umarım. Aras kargoyu kullanmıştım genelde 1 günde getiriyor ancak hepsiburada 1 gün geç kargoya verdiği için geciktiğini düşnüyorum.
kdraltndas dedi: Yok valla pazartesi gelecekmiş de ben salı bekliyorum malum aras kargo Genişletmek için tıkla... Şimdi kontrol ettim varış merkezine indirildi yazıyor inşallah bugün yarın gelir. Senin de umarım. Aras kargoyu kullanmıştım genelde 1 günde getiriyor ancak hepsiburada 1 gün geç kargoya verdiği için geciktiğini düşnüyorum.
kdraltndas Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 28 25 Haziran 2018 #22 rascalll dedi: Senin kargon geldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam driver yükleme sırası var mı msi'de? Ya da her driverden sonra restart?
rascalll dedi: Senin kargon geldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam driver yükleme sırası var mı msi'de? Ya da her driverden sonra restart?
R rascalll Hectopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #23 kdraltndas dedi: Hocam driver yükleme sırası var mı msi'de? Ya da her driverden sonra restart? Genişletmek için tıkla... İlk bios güncelledim freedos iken, sırası yok diye biliyorum, ilk Intel’in kartını güncelledim, kendisi uyarıyor zaten restart diye. Son düzenleme: 25 Haziran 2018
kdraltndas dedi: Hocam driver yükleme sırası var mı msi'de? Ya da her driverden sonra restart? Genişletmek için tıkla... İlk bios güncelledim freedos iken, sırası yok diye biliyorum, ilk Intel’in kartını güncelledim, kendisi uyarıyor zaten restart diye.