Monster Abra A5 V13 Type-C 3.1 Gen 1 üzerinden görüntü aktarımı

Muzius

Hectopat
Yer
Keryneia, Kyrenia, Cyprus
Daha fazla  
Yaklaşık 1.5 yıl önce Monster Abra A5 V13 aldım. Sonrasında bu PC'i iş istasyonu olarak kullanmak için bir Type-C Hub satın aldım yaklaşık 300 TL'ye. PC üzerinde Type-C 3.1 gen1 portu mevcut ve ben klavye, fare, kulaklık alıcısı ve HDMI kablosunu tek Hub'da toplayıp tek kablo ile tak çıkar yapmak istiyorum çünkü sürekli olarak yanımda PC eve gelince tek tek kabloları takmakla uğraşmak istemiyorum. Fakat HDMI üzerinden görüntü aktaramıyorum nedeni ne olabilir? Bazı kaynaklar gen. 1'den olmaz gen. 2 lazım diyor bazıları olur diyor sorun nerede olabilir yardımcı olabilir misiniz?

aldığım Type-C Hub

Type C sadece bir port tipi. Her Type C portundan görüntü alamazsınız. Bildiğim kadarıyla cihazınızdaki Type C portu sadece veri alışverişi için.

Onun için detaylı bilgi verdim dostum Type-C 3.1 Gen.1 portu var PC üzerinde.
3.1 gen1 ve gen2 olması aktarabileceği veriyle alakalı bir şey. Type C üzerinden görüntü alabilmeniz için portun "displayport over type C" teknolojisini desteklemesi lazım. Bu olduğunda portun yanında sağında solunda bir yerde displayport logosunu görürsünüz zaten.

Kod:
Aygıtımdaki USB C Tipi konnektörün USB C Tipi üzerinden DisplayPort'u destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?
USB C Tipi üzerinden DisplayPort'u destekleyen USB C Tipi konnektörlerde, normal şartlarda konnektöre yakın bir bölümde DisplayPort (DP) logosu bulunur.
Kaynak : Dell support

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı