Monster Abra A5 V13 vs V9

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirisi. Çinden gelen Clevo'nun üstüne Monster basıp satıyorlar. Allah var müşteri hizmetleri ilgileniyor iyiler lakin kasa naylon kasa. Anakartı kalitesiz ürünler bunlar. DELL veya ACER laptoplara bakabilirsiniz. Lenovo da kaliteli.

1050Ti olan modeli almanı öneririm. Her iki işlemci de yeterince güçlü. Gaming laptop olduğundan ötürü ekran kartına ağırlık vermek lazım diye düşünüyorum.

İşlemci farkından dolayı v13. 1050 ile 1050ti arasında %10 gibi bir fark bulunuyor. Karar sana kalmış. Benim tercihim v13 olurdu.

Sana tavsiyem 1-2 ay daha bekle indirim falan olur. Ama o kadar süreyi beklediğinde de para birikimi yaparsın ve 16GB RAM + HDD yükseltmesi bile yaparsın.
Dolardan dolayı telefonlara %20'ye varan zam gelecekmiş. Bunun bilgisayara yansıması an meselesi. En iyisi şu KDV indirimi uyguladıkları dönemde bu işi halletmek. O yüzden almak istiyorum en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…