Monster Abra A5 V15.1.1 macOS uyumu

Dahili grafik kartı üzerinden çalışacaktır. Mojave kurabilirsiniz. Wifi desteklemeyebilir. Uyumlu donanımlar ile ilgil (wifi) konumuz mevcut. Ubuntu kurabilirsiniz ama kullanım amacınız nedir macOS veya Linux'a sizi yönlendiren? Oyun için ise Windows şart şimdiden söyleyelim.

Programlama, machine learning linux özgür bir işletim sistemi ama hackintosh ile macOS kursammı diye düşündüm de Windows 10 orjinalin yanına kurucağım zaten. Bir de SDD'de Windows 10 kalsın, harddiskim var 1 TB şu an boşta duruyor ona kursam sorun olur mu? Okuma yazma hızları tatmin etti beni. WD Elements WDBUZG0010BBK 1TB 2.5" USB 3.0 Siyah Taşınabilir Disk incehesap.com Mac ile uyumlu zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki , simdi kurmayi denesem yağ gibi akar mı? Akarsa deneyeceğim gibi duruyor. Bir de 200 GB alanı macOS'e versem yeter mi yada taşıanabilir HDD'ye Windowsu mu kursam bilemedim şimdi.
Mojave ile High Sierra arasindaki fark nedir? High Sierra'da Nvidia ekran kartı sürücüleri varmış. Siz Mojave önerdiğinize göre bir bildiğiniz var ama ben merak ettim ikisi arasındakı fark nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…