Monster Abra A5 v15.1 144 Hz desteği

Bütçe
1800

erenghlt

Decapat
Daha fazla  
Abimin eski bilgisayarı ben kullanacağım, FPS değerleri sizce nasıldır? 144Hz monitör alınıp bağlanılır mı, destekler mi? SSD 500GB M.2 SSD yani depolama dorunum yok ama RAM 8 Warzone GTA V'e Valorant oynayacağım Valorant için 144Hz alınır mı? En çok Valorant oynayacağım. 16 RAM çok etkiler mi 8'e göre?

i5 9300H.
GTX1650.
8 GB RAM.
500GB SSD M.2

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitöre bağlayıp laptopun ekranını devre dışı bırakırsaan dahili ekran kartı devre dışı kalır ve daha çok FPS alırsın ondan Valorant gibi bir oyunda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

FPS farkı ne kadar olur ASUS TUF 165Hz almayı düşünüyorum

FPS farkı ne kadar olur ASUS TUF 165Hz almayı düşünüyorum
Youtube'daki videolar doğruysa 150'den 400'e fırlıyor direk. Ama sadece Valorant gibi işlemciye önem veren oyunlarda FPS çok artar. Normal hikayeli ve ekran kartına önem veren oyunlarda 5-10 FPS artar.

Youtube'daki videolar doğruysa 150'den 400'e fırlıyor direk. Ama sadece Valorant gibi işlemciye önem veren oyunlarda FPS çok artar. Normal hikayeli ve ekran kartına önem veren oyunlarda 5-10 FPS artar.
youtube da video varsa zahmet olmazsa atabilirmisiniz

youtube da video varsa zahmet olmazsa atabilirmisiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videolara örnek—tamam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…