Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bilgisayar alacağım laptop olacak Photoshop 2017 kullanacağım. Bir de arada oyun oynamak için bikere alacağım bana uzun yillar gitsin istiyorum. Sikıntı cıkarmasın kasası ve malzeme kalitesi iyi olsun. 2 tane link attım aşağı ikisininde özellikleri aynı. Sadece Monster'da 240GB M.2 SATA var Acer'da ise 256 GB M.2 var ve aralarinda 400₺ fiyat farkı var. Sizce hangisi alınır? 7 8 sene götürür?
Acer Nitro 5 AN515-54 Intel Core i5 9300H 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Acer'ı alsam 7,8 sene gider mi? Dayanikli midir kasası malzeme kalitesi falan özellikleri ve fiyat olarak iyi geldi gözüme ondan bir de Monster yorumlarınızı bekliyorum. Tesekkürler.
Ben Monster alırdım şahsen. Monster, sadece gaming laptop üzerine kurulu bir firma. Amacı oyun oynatmak. Acer, orta sınıf laptoplar için uygun bir üretici. Monster, Msi, Asus düşünürseniz daha iyi olur sizin için. Uzun kullanımda bu firmalar kalitesini ortaya koyar.
Bendede monster vardı gerek kalitesiyle gerek satış sonrası hizmetlerle monster aceri katlar.
adamlar ömür boyu ücretsiz bakım bile sunuyorlar alacaksan monster al derim