Monster Abra A5 v15.1 fan sesi çok geliyor

BretyTR38

Picopat
Katılım
20 Mayıs 2022
Mesajlar
103
Çözümler
2
Arkadaşlar bilgisayardan oyuna girdiğimde fan sesi çok geliyor ondan dolayı rahatsız oluyorum bazı arkadaşlarım MSI Afterburner'dan ayarla dediler size de danışmak istedim.
 
Oyunlarda sıcaklığın sabit kalabilmesi, düşmesi için fanların hızlı çalışması gerekiyor. Yine de yavaş, sessiz çalışsız diyorsanız Monster Kontrol Merkezi > Güç ayarları kısmından Ofis Modu > Yavaş soğutma seçebilirsiniz. Laptopunuz kasa yapısından dolayı hemen ısınmaya müsait olduğu için fanları hızlı çalıştırmalısınız. Yavaş çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum.
 
Üretici yazılımından sessiz moda almayı deneyebilirsin. Diğer bir çözüm NVIDIA Denetim Masası'ndan maksimum kare hızını 60'a sabitleyip güç planından işlemci yüzdesini %99'a alarak Turbo Boost'u kapatmaktır. Daha serin ve sessiz çalışacaktır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı