Monster Abra A5 V15.1 vs Monster Abra A5 13.5.1

mhn

Kilopat
Merhabalar. Abime linklerini verdiğim iki laptoptan birini almayı planlıyoruz fakat aralarında ekran kartı, USB giriş sayısı, tasarım gibi farklılıklar var ve bu yüzden kararsız kaldık. Hangi laptopu neden tercih tercih etmeliyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
a5 v13.5.1 serisini geçen hafta aldım aynı modeli, ürüne windows kurulumu yaparken yani açtığım gibi kasadan tiz bir ses geldiğini duydum, bilgisayar dizimdeyken bile duyabiliyordum ve sabit bir ses değildi masaüstünde boş dururken bile tonu değişiyordu sürekli. Ertesi gün teknik servise götürdüm sesin normal olduğu değiştirilse bile aynı sesi alıcağım söylendi, yine de arkadaşlarımda da aynı kasa olmasına rağmen onlarda böyle bir problem yok, bence teknik servisin hatası bilmiyorum. Şimdi yeni kasadan alıcam iade ettim ücretin iade edilmesini bekliyordum, bu yüzden eski kasadan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Ayrıca yeni modellerde 3 gb 96 bit gtx1050 kullanılıyor, testlerde gördüğüm kadarıyla eski 1050 ile aynı performansı veriyor fakat madenciler uzak dursun diye 128 bit yapılmamış diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum. Bence 1650'li olan modeli alsın ekran kartları arasında büyük fark var, 400 lira kesinlikle değer.

ileriye dönük alıyorsan kesinlikle değer 1050 ye göre oyunlarda en az 20 fps fark ediyor.

Abimin kafası hala karışmış durumda sürekli olarak bilgisayarlara bakıyor artık kafayı yedi... Şu anda şu ikisi arasında kalmış durumda. Artık bunlardan birini tercih etmesi gerektiğini söyledim. Sizce son olarka hangisinde karar kılmasını önerirsiniz?

Diğerine 6100 gibi bir fiyat verebiliyorsanız kesinlikle bu modeli tercih etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…