Monster Abra A5 v15.10.1 vs ASUS TUF F15

Al birini vur ötekine. İki cihazında kendi çaplarında sorunları mevcut.
Bu bütçede Lenovo ve Acer öneriyorum.

Ben ASUS da önermiyorum ama arkadaşlar TUF'ların F serisinde sıkıntı olmadığını söylüyorlar. İyi araştırın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
7.12'den itibaren izleyin. Şahsen ben güvenmezdim böyle cihaz üretenlere.

Yalnız çok acil değilse paranızı biriktirip 3 daha ekleyip RTX model almanız sizi çok daha uzun süreler idare edecektir.

Monster'ın nadir modelleri iyidir. Mesela sizin kullandığınız V19.7 iyidir, ayrıca v22.1'de iyidir.
Evet 2-3 modeli iyi sadece. Bazıları direkt çöp diyor işte...
Ben ASUS da önermiyorum ama arkadaşlar TUF'ların F serisinde sıkıntı olmadığını söylüyorlar. İyi araştırın.
Evet sıkıntısı var, ama Abra kadar değil. Dün MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD 4GB Radeon RX 5500M 15.6" Full HD FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.com bu 9200 TL idi. Keşke kaçırmasaydınız.

Cidden Donanım Arşivi'nin videosunu mu önerdiniz

Ön yargı değil, gerçek. Türkler bilgisayar yapamıyor. Casper yorumlarını okuyordum 2017'de almadan önce. Yüzde yüz haklı çıktılar. Birde üstüne savundum bilgisayarı ayy ayy.
Hocam siz cidden Casper markasını mı savundunuz? Türkiyedeki en kötü teknoloji markalarından. Monster'ın en azından belirli modelleri iyi, Casper'ın hiçbir modeli iyi değil.

Ön yargı değil, gerçek. Türkler bilgisayar yapamıyor. Casper yorumlarını okuyordum 2017'de almadan önce. Yüzde yüz haklı çıktılar. Birde üstüne savundum bilgisayarı ayy ayy.
Evet gerçek, kendimden örnek verebilirim isterseniz. Ama V19.7 V22.1 gibi nadir modeller gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…