Monster Abra A5 V15.2.1 Fanları Yüksek Sesli Çalışıyor

Apathetic

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir hafta kadar önce bu cihazı satın aldım. Oynadığım oyunlarda fanların çok ses çıkararak çalıştığını düşünüyorum. GPU sıcaklığım 60-65 derecelerde geziyor genelde sizce fanların böyle çalışması bir problem teşkil ediyor mu yoksa buna bir çözüm üretebilir miyim?
Oynadığım oyunlar: CS:GO, LOL, Rocket League, APB Reloaded, PUBG Lite.
NOT: Tüm bu oyunlarda aldığım FPS 120 130'un altına inmiyor. Buna rağmen fanların bu kadar çalışması normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım yüklü olması lazım adını unuttum. Fanları silent çalışma moduna alabilirsiniz. O zaman sıcaklıklar biraz artacak ancak fan hızı (sesi) azalacaktır.
Hocam merhaba öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Monster kontrol merkezi yazılımından bahsediyorsanız elle tutulur hiçbir şeyi değiştirmiyor. BIOS'tan silent moda almak istedim ama biosta da o kısmı bulamadım lütfen biliyorsanız bulmama yardımcı olur musunuz?

Şunu uygulamayı dener misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca şu işe yaramıyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1577039962021.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı