A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 6 Ocak 2021 #21 jeulve dedi: Dostum Monster dediğin bilgisayar havalandırma ve çerçeve konusunda en başarısız firma olarak görünüyor. Yani gayet normal. Endişelenecek bir durum yok. Altına ek fan alırsa sorun ortadan kalkar. Termal macun ile alakası hiç ama hiç yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl termal macunla hiç ama hiç alakası yok? Soğutması kötü fakat 95 dereceye de gelmemesi lazım.
jeulve dedi: Dostum Monster dediğin bilgisayar havalandırma ve çerçeve konusunda en başarısız firma olarak görünüyor. Yani gayet normal. Endişelenecek bir durum yok. Altına ek fan alırsa sorun ortadan kalkar. Termal macun ile alakası hiç ama hiç yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl termal macunla hiç ama hiç alakası yok? Soğutması kötü fakat 95 dereceye de gelmemesi lazım.
J jeulve Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #22 adam gibi adam 1050 ti dedi: Nasıl termal macunla hiç ama hiç alakası yok? Soğutması kötü fakat 95 dereceye de gelmemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Klasik laptop termal macun yenilenmiş olduğunda da 85 90 olacak sence ne fark eder?
adam gibi adam 1050 ti dedi: Nasıl termal macunla hiç ama hiç alakası yok? Soğutması kötü fakat 95 dereceye de gelmemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Klasik laptop termal macun yenilenmiş olduğunda da 85 90 olacak sence ne fark eder?
NC812 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 425 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #23 Teknik destek veremem ama 500TL'ye güzel bir soğutucu alabilirsin.
whislex7 Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #24 NC812 dedi: Teknik destek veremem ama 500TL'ye güzel bir soğutucu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 500 tl soğutucu için çok pahalı dostum Inca Arrx INC-611GMS 5 Led Fanlı USB 2.0 13"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu model gayet uygun fiyat olarakta performans olarakta
NC812 dedi: Teknik destek veremem ama 500TL'ye güzel bir soğutucu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 500 tl soğutucu için çok pahalı dostum Inca Arrx INC-611GMS 5 Led Fanlı USB 2.0 13"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu model gayet uygun fiyat olarakta performans olarakta