bensahan Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #1 İyi akşamlar arkadaşlar, bilgisayarım da sebebini bilmediğim bir şeyden gri bir leke oluştu ekranda. Sadece beyaz yüzeyde belli oluyor. Sebebi nedir bunun? Monster’a Mail attım ama pek oralı olmadılar. Mobilden yazdığım için resimleri böyle atıyorum, üzgünüm. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
İyi akşamlar arkadaşlar, bilgisayarım da sebebini bilmediğim bir şeyden gri bir leke oluştu ekranda. Sadece beyaz yüzeyde belli oluyor. Sebebi nedir bunun? Monster’a Mail attım ama pek oralı olmadılar. Mobilden yazdığım için resimleri böyle atıyorum, üzgünüm.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 30 Kasım 2020 #2 Monitör kaynaklı bir problemdir büyük ihtimalle. Garantiye gönderebilirsen göndermeni tavsiye ederim.
Monitör kaynaklı bir problemdir büyük ihtimalle. Garantiye gönderebilirsen göndermeni tavsiye ederim.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #3 Telefonumdada olmuştu telefoncuya götürdüğümüzde iç cam çatlamış demişti aynı sorun olabilir bir bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim.
Telefonumdada olmuştu telefoncuya götürdüğümüzde iç cam çatlamış demişti aynı sorun olabilir bir bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim.
bensahan Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #4 Bilgisayar servise gitmiştir ve ücretsiz ekran değişimi yapılmıştır. Sebebi ölü pikselmiş.