NscN Megapat Katılım 19 Haziran 2016 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın klavyesi bozuldu ve klavyesini değiştireceğim. Ancak internette marka model olarak arattığımda bir şey bulamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2023
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın klavyesi bozuldu ve klavyesini değiştireceğim. Ancak internette marka model olarak arattığımda bir şey bulamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
anonim reis Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 152 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 İ5 12.NESİL H 16GB RAM 500GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 SteelSeries Apex 3 Tkl Gaming Klavye - 8 Bölge Rgb - Ip32 Suya Ve Toza Dayanıklılık - Türkçe Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu klavyeyi önerebilirim klavyeyi yaptırmak yerine bu klavyeyi alabilirsiniz hocam anonim reis dedi: SteelSeries Apex 3 Tkl Gaming Klavye - 8 Bölge Rgb - Ip32 Suya Ve Toza Dayanıklılık - Türkçe Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu klavyeyi önerebilirim klavyeyi yaptırmak yerine bu klavyeyi alabilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Rampage Prıme Rgb Backlight Kristal Red Switch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyolveya bunu alabilirsiniz anonim reis dedi: SteelSeries Apex 3 Tkl Gaming Klavye - 8 Bölge Rgb - Ip32 Suya Ve Toza Dayanıklılık - Türkçe Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu klavyeyi önerebilirim klavyeyi yaptırmak yerine bu klavyeyi alabilirsiniz hocam Rampage Prıme Rgb Backlight Kristal Red Switch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyolveya bunu alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bence Rampage alırsanız daha memnun kalırsınız.
SteelSeries Apex 3 Tkl Gaming Klavye - 8 Bölge Rgb - Ip32 Suya Ve Toza Dayanıklılık - Türkçe Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu klavyeyi önerebilirim klavyeyi yaptırmak yerine bu klavyeyi alabilirsiniz hocam anonim reis dedi: SteelSeries Apex 3 Tkl Gaming Klavye - 8 Bölge Rgb - Ip32 Suya Ve Toza Dayanıklılık - Türkçe Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu klavyeyi önerebilirim klavyeyi yaptırmak yerine bu klavyeyi alabilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Rampage Prıme Rgb Backlight Kristal Red Switch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyolveya bunu alabilirsiniz anonim reis dedi: SteelSeries Apex 3 Tkl Gaming Klavye - 8 Bölge Rgb - Ip32 Suya Ve Toza Dayanıklılık - Türkçe Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu klavyeyi önerebilirim klavyeyi yaptırmak yerine bu klavyeyi alabilirsiniz hocam Rampage Prıme Rgb Backlight Kristal Red Switch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyolveya bunu alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bence Rampage alırsanız daha memnun kalırsınız.
NscN Megapat Katılım 19 Haziran 2016 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Hocam halihazırda harici klavye kullanıyorum. Masamda yer yok. Ondan dolayı yaptırmak istiyorum artık.
Hocam halihazırda harici klavye kullanıyorum. Masamda yer yok. Ondan dolayı yaptırmak istiyorum artık.