mygokcee Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 5 5 Nisan 2020 #11 FlawlessMLH dedi: Bende kullandım biraz kutu açılımı falan çekmiştim v15.2 yi hiç korkulacak bir şey yok Malzeme kalitesinden. Aynı paraya i7 alınabilecekken neden i5 alacaksın ki? Genişletmek için tıkla... İkileme düşmemin sebebi işte bu dostum. Yani ben bilgisayarı bir kere alacağım. Olmuşken iyisi olsun diye ince eleyip sık dokuyorum.
FlawlessMLH dedi: Bende kullandım biraz kutu açılımı falan çekmiştim v15.2 yi hiç korkulacak bir şey yok Malzeme kalitesinden. Aynı paraya i7 alınabilecekken neden i5 alacaksın ki? Genişletmek için tıkla... İkileme düşmemin sebebi işte bu dostum. Yani ben bilgisayarı bir kere alacağım. Olmuşken iyisi olsun diye ince eleyip sık dokuyorum.
FlawlessMLH Kilopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 219 Makaleler 1 5 Nisan 2020 #12 mygokcee dedi: İkileme düşmemin sebebi işte bu dostum. Yani ben bilgisayarı bir kere alacağım. Olmuşken iyisi olsun diye ince eleyip sık dokuyorum. Genişletmek için tıkla... Mesela o yüzden bütçem vardı v15.2'yi iade edip Tulpar T5 v19.1 aldım. Sonuçta her zaman alınabilecek bir şey değil.
mygokcee dedi: İkileme düşmemin sebebi işte bu dostum. Yani ben bilgisayarı bir kere alacağım. Olmuşken iyisi olsun diye ince eleyip sık dokuyorum. Genişletmek için tıkla... Mesela o yüzden bütçem vardı v15.2'yi iade edip Tulpar T5 v19.1 aldım. Sonuçta her zaman alınabilecek bir şey değil.