Monster Abra A5 V15.2 touchpad problemi

Biosta öyle bir şey göremedim.
Her bios'ta bu şekilde yazılmasa da touchpad'i ima eden birşeyler vardır. Hd audio, odd, network, wireless card gibi şeyleri disabled-enabled yaptığın yerde böyle birşey olması gerekir.

Ayarları defaulta çektim ve herhangi bir şey değişmedi. Fakat şöyle bir şey var. Arkadaşımda olan monster benimkinin bir düşüğü ve aygıt yöneticisinden baktığım zaman benim driver gözükmemekte. Ama Abra a5 V15.2 touchpad driver bana verilen usb de mevcut değil. En sonunda format atıcam artık

Bende de aynı durum vardı işte. Aygıt yöneticisinde Fare ve diğer işaret aygıtları kısmında touchpad görünmüyordu. "How to disable internal pointing device on bios" diye google'la birşeyler çıkar.

Driver Pack adlı programı kullanmayı dene. Otomatik yüklemesi lazım. Aygıt yöneticisinde gizli öğelere bak belki orda gözüküyodur touchpad. Arkadaşının cihazındaki sürücüyü yedekleyip kendi cihazına geri yükle bu daha kolay olur sanırsam.

Monster kontrol merkezini açın ve touchpad kilitleme özelliği aktif ise devre dışı bırakın, sorun çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…