E Emir F. Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 147 Çözümler 1 21 Mayıs 2019 #1 Bütçem 6400 TL, hangi kasasını almalıyım? Sağlamlık açısından fark var mıdır? Bu özellikler çerçevesinde fiyatı aşmayan laptop önerebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2019
Bütçem 6400 TL, hangi kasasını almalıyım? Sağlamlık açısından fark var mıdır? Bu özellikler çerçevesinde fiyatı aşmayan laptop önerebilirsiniz.
FlawlessMLH Kilopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 219 Makaleler 1 21 Mayıs 2019 #2 v15.2 kullanıcısıyım tavsiye ederim gayet güzel YouTube a incelemesini de attım bakabilirsin.
MCemal Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2019 #3 FlawlessMLH dedi: v15.2 kullanıcısıyım tavsiye ederim gayet güzel YouTube a incelemesini de attım bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Link atarmisiniz
FlawlessMLH dedi: v15.2 kullanıcısıyım tavsiye ederim gayet güzel YouTube a incelemesini de attım bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Link atarmisiniz
FlawlessMLH Kilopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 219 Makaleler 1 30 Mayıs 2019 #4 MCemal dedi: Link atarmisiniz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MCemal dedi: Link atarmisiniz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MCemal Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2019 #5 FlawlessMLH dedi: v15.2 kullanıcısıyım tavsiye ederim gayet güzel YouTube a incelemesini de attım bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... 16.3 ün 4 adet soğutma boşluğu var soğutma anlamında o daha mı iyidir sizce
FlawlessMLH dedi: v15.2 kullanıcısıyım tavsiye ederim gayet güzel YouTube a incelemesini de attım bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... 16.3 ün 4 adet soğutma boşluğu var soğutma anlamında o daha mı iyidir sizce
FlawlessMLH Kilopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 219 Makaleler 1 30 Mayıs 2019 #6 MCemal dedi: 16.3 ün 4 adet soğutma boşluğu var soğutma anlamında o daha mı iyidir sizce Genişletmek için tıkla... Biraz fark olur elbet ama altına güzel bir soğutucu alırsan hoşuna giden modeli aldığında bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
MCemal dedi: 16.3 ün 4 adet soğutma boşluğu var soğutma anlamında o daha mı iyidir sizce Genişletmek için tıkla... Biraz fark olur elbet ama altına güzel bir soğutucu alırsan hoşuna giden modeli aldığında bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Emre5959 Megapat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2019 #7 FlawlessMLH dedi: v15.2 kullanıcısıyım tavsiye ederim gayet güzel YouTube a incelemesini de attım bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba Gündelik kullanımda web de gezinirken ve video izlerken şarjı kaç saat dayanıyor?
FlawlessMLH dedi: v15.2 kullanıcısıyım tavsiye ederim gayet güzel YouTube a incelemesini de attım bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba Gündelik kullanımda web de gezinirken ve video izlerken şarjı kaç saat dayanıyor?
FlawlessMLH Kilopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 219 Makaleler 1 12 Ağustos 2019 #8 Emre5959 dedi: Merhaba Gündelik kullanımda web de gezinirken ve video izlerken şarjı kaç saat dayanıyor? Genişletmek için tıkla... Güç tasarruf modunda ekran %50 parlaklıkta 4 saat gidiyor.
Emre5959 dedi: Merhaba Gündelik kullanımda web de gezinirken ve video izlerken şarjı kaç saat dayanıyor? Genişletmek için tıkla... Güç tasarruf modunda ekran %50 parlaklıkta 4 saat gidiyor.
Emre5959 Megapat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2019 #9 B FlawlessMLH dedi: Güç tasarruf modunda ekran %50 parlaklıkta 4 saat gidiyor. Genişletmek için tıkla... Bu değer webte gezerken mi? Çok düşükmüş. Peki oyun oynarken?
B FlawlessMLH dedi: Güç tasarruf modunda ekran %50 parlaklıkta 4 saat gidiyor. Genişletmek için tıkla... Bu değer webte gezerken mi? Çok düşükmüş. Peki oyun oynarken?
FlawlessMLH Kilopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 219 Makaleler 1 12 Ağustos 2019 #10 Emre5959 dedi: B Bu değer webte gezerken mi? Çok düşükmüş. Peki oyun oynarken? Genişletmek için tıkla... 1,5-2 saat falan ama zaten sarjda değilken oyun oynarsan performans alamıyorsun.
Emre5959 dedi: B Bu değer webte gezerken mi? Çok düşükmüş. Peki oyun oynarken? Genişletmek için tıkla... 1,5-2 saat falan ama zaten sarjda değilken oyun oynarsan performans alamıyorsun.