Monster Abra A5 v15.2'ye 6000 TL değer mi?

Başlıkta belirttiğim gibi işlemci ile ilgili bir sorun yaşacağımı sanmıyorum. Beni düşündüren GTX 1650 beni kaç yıl idare edebilir. Oynadığım oyunlar PUBG Mobile emulatör, LOL, CS GO, Knight Online, BF5
Not: Güvenlik olarak çalışıyorum 12 saat vardiyalı olarak hem evde hem işte kafam rahat şekilde ısınma kasma vs. Olmadan oyunları ne kadar süre oynuyabilirim. Bu laptopu almalı mıyım 2 aydır araştırmaktan kafayı yemek üzereyim bu kategoride en uygun özellikte olan laptop olarak gözüküyor ve pişman olmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değmez ve Çok ısınır sana tavsiyem teknobiyotikten pc toplaman aynı fiyata acayip bir sistem toplarsın ama diyorsanki ben laptop alacam monster al ama freedos al windowsu kendin kur
Adam masaüstü alacak olsa masaüstü başlığına yazar değil mi? Laptop başlığına gelip masaüstü topla demekten bıkmadınız mı?

Ekran kartın aşırı bir ısınma problemi yaşatacak sana ssd de yetersiz kalacak 8 gb ram ini 2 gb tı ekran kartına gidecek muhtemelen bence hem fiyat olarak hemde F/P açısından tavsiyem =

HP Pavilion 15-DK0016NT Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD Fiyatı veya

bunu alabilirsin.
Aynı fiyata i7 9750h almak var iken i59300h lı almak biraz agır kacıyor gibi 200 tl civarında 8 gb ram takviyesi yapsam daha mantıklı olmaz mı bir tek 120 hz monitör güzel cok kararsız kaldıgım için söylüyorum kesinlikle bilmişlik taslıyomus gibi algılanmasın sadece kararsızım 😖

Seni çok iyi anlıyorum, zor bir süreç olabiliyor. Sana tavsiyem uzun süre kullanmak istiyorsan 1650 yerine 1660ti tercih etmelisin. Gerçekten çok fark var aralarında. Evet 7-8 bin civarı fiyat oluyor ama aradaki fark az değil. %30-50 arası bir güç farkından bahsediyoruz ve aralarında tampon bir kart da bulunmuyor.
Bir RTX kullanıcısı olarak söylüyorum, Nvidia bu dönem notebook ekran kartlarında çuvalladı önceki seriye göre. Eğer beklerim der isen Ryzen 4000 serisi ile 6/8 çekirdekli bir işlemci alabilirsin bu sene çıktığında onun da bilgisini vereyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı