Monster Abra A5 V15.3 7500TL'ye alınır mı?

evrN

Hectopat
Merhaba bahsettiğim modeli arkadaşım uyguna satıyor ilanlara baktığımda minimum 11.000TL'den başlıyor tek sorun Q tuşu çalışmıyormuş.
GTX 1050 4 GB.
i5 9300H.
8 RAM.
Ve sanırım 4 GB 1050 ve işlemcinin ekran kartı birleşip toplam 7 GB oluyormuş.

7500TL'ye alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bahsettiğim modeli arkadaşım uyguna satıyor ilanlara baktığımda minimum 11.000TL'den başlıyor tek sorun Q tuşu çalışmıyormuş.
GTX 1050 4 GB.
i5 9300H.
8 RAM.
Ve sanırım 4 GB 1050 ve işlemcinin ekran kartı birleşip toplam 7 GB oluyormuş.

7500TL'ye alınır mı?

Hocam birleşim hikaye Görev Yöneticisi üzerinden adanmış GPU belleği kısmına bakacaksınız ne bu voltran mı da birleşiyor :) sanırım arkadaşınız tam olarak anlamıyor :)

Hocalarım çok teşekkür ederim laptopu aldım performans olarak çok tatmin etti fiyata göre ancak ağır oyunlarda işlemci 93, ekran kartı ise 89'lara kadar çıkabiliyor. Sanırım termal macun değişmeliyim 2.ci laptopum o yüzden pek anlamıyorum birde hava çıkışlarından az hava üflüyor onlarıda temizlemem lazım. Kısaca bana şuan hangi termal macunu önerirsiniz servise gönderip beklemek istemiyorum.

Hocalarım çok teşekkür ederim laptopu aldım performans olarak çok tatmin etti fiyata göre ancak ağır oyunlarda işlemci 93, ekran kartı ise 89'lara kadar çıkabiliyor. Sanırım termal macun değişmeliyim 2.ci laptopum o yüzden pek anlamıyorum bir de hava çıkışlarından az hava üflüyor onları da temizlemem lazım. Kısaca bana şu an hangi termal macunu önerirsiniz servise gönderip beklemek istemiyorum.

Bu macun işinizi görecektir hocam.

Ek olarak RAM slotu varsa 1 8 daha alıp 2x8 16 yapmanızı tavsiye ederim daha iyi sonuçlar alırsınız günümüz 8 GB bir tarayıcı da bile yetersiz kalmaya başladı.

Ek olarak RAM slotu varsa 1 8 daha alıp 2x8 16 yapmanızı tavsiye ederim daha iyi sonuçlar alırsınız günümüz 8 GB bir tarayıcı da bile yetersiz kalmaya başladı.
Evet, 8GB ram ve 256'lık bir m.2 SSD daha alacağım. Teşekkürler ilginiz için.

Dostlar 8GB RAM daha aldım toplam 16 oldu. Bir arkadaşım İ7 7700K ve Asus Rog 1070'li kasa ile takas yapmak istedi. Üstü altı ne olmalı bu aradaki fiyatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı