Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 279 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bu bilgisayarın RAM'ini az buldum. Sanal olarak arttırmak istiyorum minimumu ve maximumu kaç yaparsam RAM 32 GB olur?
Arkadaşlar bu bilgisayarın RAM'ini az buldum. Sanal olarak arttırmak istiyorum minimumu ve maximumu kaç yaparsam RAM 32 GB olur?
Rexiand Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Yer Ankara 22 Temmuz 2020 #2 Sanal olarak derken? Fiziksel olarak takmadığın sürece aynı performansı alamazsın. Bu şey gibi Kod:Panoya kopyala https://downloadram.net/
Sanal olarak derken? Fiziksel olarak takmadığın sürece aynı performansı alamazsın. Bu şey gibi Kod:Panoya kopyala https://downloadram.net/
yasinetrus Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 247 Çözümler 3 22 Temmuz 2020 #3 Hocam ben YouTube dan bakarak yapmıştım
MEVbaba61 Hectopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 259 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #4 Coffee Lake dedi: Arkadaşlar bu bilgisayarın RAM'ini az buldum. Sanal olarak arttırmak istiyorum minimumu ve maximumu kaç yaparsam RAM 32 GB olur? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, önerilen miktarlar su şekilde: En az: Raminin 1.5 katı. En çok: Raminin 4 katı.
Coffee Lake dedi: Arkadaşlar bu bilgisayarın RAM'ini az buldum. Sanal olarak arttırmak istiyorum minimumu ve maximumu kaç yaparsam RAM 32 GB olur? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, önerilen miktarlar su şekilde: En az: Raminin 1.5 katı. En çok: Raminin 4 katı.
Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 279 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #5 Tamamdır uygularım. Ayrıca Tiyned verdiğin site gerçekten arttırıyor mu?
Rexiand Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Yer Ankara 22 Temmuz 2020 #6 Coffee Lake dedi: Tamamdır uygularım. Ayrıca Tiyned verdiğin site gerçekten arttırıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tabiki de hayır. İroni yapıyorum. Sakın böyle sitelere inanma.
Coffee Lake dedi: Tamamdır uygularım. Ayrıca Tiyned verdiğin site gerçekten arttırıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tabiki de hayır. İroni yapıyorum. Sakın böyle sitelere inanma.
Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 279 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #7 Evet öyle zaten internetten RAM artırma diye birşey kesinlikle olamaz.