Monster Abra A5 V15.4.1 Battlefield 5 oynatır mı?

Bülent Aşgın

Centipat
Arkadaşlar 8 GB DDR 4 2666MHz
3 GB DDR5 NVIDIA GTX i7 olan Monster modeli Battlefield1 ve güncel oyunları oynatır mı ve günlük kullanımda en az 3 yıl götürür mü?

Arkadaşlar 8 GB DDR 4 2666MHz
3 GB DDR5 NVIDIA GTX i7 olan Monster modeli Battlefield1 ve güncel oyunları oynatır mı ve günlük kullanımda en az 3 yıl götürür mü?
Merhaba ne yazdığınızı anlamadım. Düzeltip tekrar yazarsanız yardımcı olamaya çalışacağım.

linkteki Laptop Battlefield 5 oynatmaya yeterli midir ve 3-4 sene götürür mü? Kullanımım Battlefield, Rust ve günlük kullanım olacak. Diğer seçeneğim bu linktir fakat biraz tuzlu bütçeme. Abra A5 V15.2.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook

Monster zorunlu değil ise 1650 veya 1660 Ti ekran kartı olan bir laptop tercih edin. 1660 Ti bence 3 sene götürür. İyi şanslısın. Masaüstü alalım diyen tipler gelmeden sorunun cevabını buluyorsun 😉😉
İngilizce Öğretmenliği mezunuyum, atanma durumum var. Dolayısıyla masaüstü almak benim içi pek mantıklı olmayacak. Dediğim gibi Rust ve Battlefield 5 orta ayarlarda dahi oynasam yeterli zaten günde3 saatten fazla laptop kullanmaya vaktim kalmıyor. 8 gb ram konusunda endişem var çünkü Bf5 sistem gereksinimlerinde önerilenler kısmında 12gb ve üstü kullanın deniyor :(
Monster zorunlu değil ise 1650 veya 1660 Ti ekran kartı olan bir laptop tercih edin. 1660 Ti bence 3 sene götürür. İyi şanslısın. Masaüstü alalım diyen tipler gelmeden sorunun cevabını buluyorsun 😉😉
Siz ne dersiniz 8 gb ram sorun yaratır mı ?Özellikle Rust ve Bf5 için

İngilizce öğretmenliği mezunuyum, atanma durumum var. Dolayısıyla masaüstü almak benim içi pek mantıklı olmayacak. Dediğim gibi Rust ve Battlefield 5 orta ayarlarda dahi oynasam yeterli zaten günde3 saatten fazla laptop kullanmaya vaktim kalmıyor. 8 GB RAM konusunda endişem var çünkü BF5 sistem gereksinimlerinde önerilenler kısmında 12 GB ve üstü kullanın deniyor :(

Siz ne dersiniz 8 GB RAM sorun yaratır mı? Özellikle Rust ve BF5 için.

Çok fazla sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Hiç olmadı ileride yine alırsınız. Ryzen laptoplar piyasada, 1660 Ti ekran kartlı bir şekilde. Üstelik bunlar 1650 fiyatında. Bir bakın derim, darboğaz var mı diye kontrol etmeyi de unutmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı