Monster Abra A5 v15.4 pil süresi kısaldı

A.lican

Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar. Monster Abra A5 v15.4 kullanıcısıyım. 8x8 toplam 16 GB RAM 256 GB SSD 1 TB HDD ile tasarladım. 2020 Nisan ayında satın aldım. İlk bilgisayarım olduğu için fazla teknik bilgi sahibi değilim kusuruma bakmayın. Daha bundan iki gün öncesine kadar pil sürem 4 buçuk bazen 5 saat ne yaptığıma bağlı olarak değişiklik gösteriyordu. Lakin 2 gündür internette de gezinsem filmde izlesem hiçbir işlemde de bulunmasam da laptopum bana şarjı tam doluyken bir buçuk saat veyahut 1 saat 45 dakika süresinin kaldığını söylüyor. Acaba yanlışlıkla bir şey mi yaptım anlamadım. Genel olarak oyun oynarken tam performans alabilmek için şarjda kullanıyorum onun dışında haftada 5 6 kere kendi bataryasında bazen forumda bazen film izleyerek takılıyorum. Sorunuma derman bulursam çok sevinirim hepinize teknolojik günler.

Arka planda sadece Intel grafikleri kontrol merkezi ve Windows güvenliği açık. Daha iyi pilde dururken böyle güç tasarrufuna aldığım anda 15 20 dakika daha kısalıyor. Önceden de kısalırdı o sorun değil sonradan düzeliyor ama 2 gündür durum farklı. Cevabın için teşekkür ederim.
Arkadaşlar tekrardan bilgilendirmek isterim şu anda %98 şarjda hoparlör bağlı iken 5 buçuk saatten biraz fazla zamanla gideceğini gösteriyor. Geçen gün neden öyle yaptığını anlamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…