Monster Abra A5 v15.5 alınır mı?

SerdarAydın

Centipat
Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum ekstra olarak RAM'i 2 *8 GB yapacağım yani 16 GB olacak.
Ama harddisk olarak 1 TB eklersen fiyat 7150'den 7650'ye çıkıyor.
Harddisk içine eklemeden kendim harici olarak taşınabilir 2 TB alsam 500'e alabiliyorum.
Sizce bilgisayara mi ekletiyim yoksa harici taşınabilir mi aliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece dizüstü mü düşünüyorsunuz?

Alınır mı diye sormadım harddisk fark eder mi içinde ya da dışında olması onu sordum
İçinde veya dışında olmasının tek farkı onuda yanında taşıyabilmek olacaktır kağıt üstünde onunda dışında bütçeniz var ise SSD eklemeniz çok daha iyi. En kötü SSD en iyi HDD 'den iyidir. Yok benim için kapasite daha önemli diyorsanız HDD alırsınız.

Performans olarak etkiler mi

SSD'siz PC'yi tek böbrekle yaşayan bir insan gibi düşünün.

Günümüzde de Windows, SSD'siz kullanılmamalı bence. O yüzden SSD'yi çıkarıp HDD ile değiştirmek gibi bir hataya düşmeyin.

Günümüz oyunları yüksek kapasite alan istediğinden fiyat olarak SSD seni kasarsa tabi olarak 2 Tb HDD iyi olacaktır.

SSD'siz PC'yi tek böbrekle yaşayan bir insan gibi düşünün.

Günümüzde de Windows, SSD'siz kullanılmamalı bence. O yüzden SSD'yi çıkarıp HDD ile değiştirmek gibi bir hataya düşmeyin.

SSD var zaten PC'de 256 GB onu cikarmayacağım ben ekstra olarak 1 TB HDD eklemeyi düşünüyorum ama bilgisayarın içine ekletirsem 500 lira gibi bir fiyat artıyor
Taşınabilir alsam performans farkeder mi onu sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…