F Fegador Hectopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 413 Çözümler 2 17 Eylül 2020 #1 Monster Abra A5 v15.5 model laptop kullanıyorum. Daha dün geçti elime ama ekran parlaklığını anlık olarak değiştiremiyorum, önceden ayarlayıp kapatıp açmam gerekiyor değişmesi için. Bir çözüm bilen var mı?
Monster Abra A5 v15.5 model laptop kullanıyorum. Daha dün geçti elime ama ekran parlaklığını anlık olarak değiştiremiyorum, önceden ayarlayıp kapatıp açmam gerekiyor değişmesi için. Bir çözüm bilen var mı?
i5 10300h Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 1.282 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #2 Sorunu anlayamadım. Bundan mı bahsediyorsunuz?
FatihBahadr Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 202 17 Eylül 2020 #3 Bu sorunlar windows update kaynaklı. Asus bilgisayarımda hem fan hemde fn tuşuyla önceden değiştirebildiğim parlaklık şimdi değişmiyor.
Bu sorunlar windows update kaynaklı. Asus bilgisayarımda hem fan hemde fn tuşuyla önceden değiştirebildiğim parlaklık şimdi değişmiyor.
i5 10300h Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 1.282 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #4 FatihBahadr dedi: Bu sorunlar Windows Update kaynaklı. ASUS bilgisayarımda hem fan hem de FN tuşuyla önceden değiştirebildiğim parlaklık şimdi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir sorun yok ama.
FatihBahadr dedi: Bu sorunlar Windows Update kaynaklı. ASUS bilgisayarımda hem fan hem de FN tuşuyla önceden değiştirebildiğim parlaklık şimdi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir sorun yok ama.
F Fegador Hectopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 413 Çözümler 2 17 Eylül 2020 #5 FatihBahadr dedi: Bu sorunlar windows update kaynaklı. Asus bilgisayarımda hem fan hemde fn tuşuyla önceden değiştirebildiğim parlaklık şimdi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Bizim meşhur moderatörler yüzünden yazamadım. Yine bir yerden ban attılar. Dahili ekran kartının sürücüsünü güncelleyince düzeldi.
FatihBahadr dedi: Bu sorunlar windows update kaynaklı. Asus bilgisayarımda hem fan hemde fn tuşuyla önceden değiştirebildiğim parlaklık şimdi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Bizim meşhur moderatörler yüzünden yazamadım. Yine bir yerden ban attılar. Dahili ekran kartının sürücüsünü güncelleyince düzeldi.
FatihBahadr Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 202 17 Eylül 2020 #6 Fegador dedi: Sorunu çözdüm. Bizim meşhur moderatörler yüzünden yazamadım. Yine bir yerden ban attılar. Dahili ekran kartının sürücüsünü güncelleyince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle çözdüm
Fegador dedi: Sorunu çözdüm. Bizim meşhur moderatörler yüzünden yazamadım. Yine bir yerden ban attılar. Dahili ekran kartının sürücüsünü güncelleyince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle çözdüm