Çözüldü Monster Abra A5 v15.5 kurulu olmayan sürücüleri bulup kurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sapactra

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
ST1000LM035-1RK172 & WDC WD250G2B0C-00PXH0
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 1650
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-10300H CPU @ 2.50GHz 2.50 G
Aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar kısmında bir sürü ünlemi olan sürücü gördüm. Güncellemek istedim fakat Online olarak bulamadı. Bu sürücülere nereden ulaşabilirim?

Screenshot_1.png

*Bilgisayarım; Monster Abra A5 v15.5
*Windows 11.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    33,1 KB · Görüntüleme: 99
Çözüm
Win10 sürücüleri Win11'le de uyumlu zaten. Gönül rahatlığıyla kurabilirsin.

Kurman gereken sürücüleri aşağıya bırakıyorum. Kurulum adımlarını da spoiler içerisinde belirttim.

Intel chipset sürücüsü
1- Linke girip mavi renkli indirme butonuna tıkla. Karşına bir lisans sözleşmesi çıkacak, onu kabul et. İndirme başlayacaktır.

2- İndirdiğin setupchipset.exe isimli dosyayı direkt üzerine çift tıklayarak çalıştır.

3- Kurulum sihirbazı açılacaktır, ileri butonlarına tıklayarak kurulumu gerçekleştir.

4- Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Intel MEI sürücüsü
1- Linke tıklayarak dosyayı indir.

2- İndirdiğin RAR uzantılı arşivin içerisindeki ME isimli klasörü masaüstüne at.

3- Masaüstüne attığın ME isimli klasörün içerisine girip MEISetup.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlat.

4- Kurulum sihirbazı açılacaktır, ileri butonlarına tıklayarak kurulumu gerçekleştir.

5- Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Intel Serial IO sürücüsü

2- İndirdiğin RAR uzantılı arşivin içerisindeki SerialIO isimli klasörü masaüstüne at.

3- Masaüstüne attığın SerialIO isimli klasörün içerisine girip SetupSerialIO.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlat.

4- Kurulum sihirbazı açılacaktır, ileri butonlarına tıklayarak kurulumu gerçekleştir.

Realtek kart okuyucu sürücüsü. Bu nereden çıktı diyebilirsin. Oradaki USB2.0-CRW bu oluyor.

2- İndirdiğin RAR uzantılı arşivin içerisindeki CardReader isimli klasörü masaüstüne at.

3- Masaüstüne attığın CardReader isimli klasörün içerisine girip setup.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlat.

Win10 sürücüleri Win11'le de uyumlu zaten. Gönül rahatlığıyla kurabilirsin.

Kurman gereken sürücüleri aşağıya bırakıyorum. Kurulum adımlarını da spoiler içerisinde belirttim.

Intel chipset sürücüsü
1- Linke girip mavi renkli indirme butonuna tıkla. Karşına bir lisans sözleşmesi çıkacak, onu kabul et. İndirme başlayacaktır.

2- İndirdiğin setupchipset.exe isimli dosyayı direkt üzerine çift tıklayarak çalıştır.

3- Kurulum sihirbazı açılacaktır, ileri butonlarına tıklayarak kurulumu gerçekleştir.

4- Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Intel MEI sürücüsü

2- İndirdiğin RAR uzantılı arşivin içerisindeki ME isimli klasörü masaüstüne at.

3- Masaüstüne attığın ME isimli klasörün içerisine girip MEISetup.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlat.

Intel Serial IO sürücüsü

2- İndirdiğin RAR uzantılı arşivin içerisindeki SerialIO isimli klasörü masaüstüne at.

3- Masaüstüne attığın SerialIO isimli klasörün içerisine girip SetupSerialIO.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlat.

Realtek kart okuyucu sürücüsü. Bu nereden çıktı diyebilirsin. Oradaki USB2.0-CRW bu oluyor.

2- İndirdiğin RAR uzantılı arşivin içerisindeki CardReader isimli klasörü masaüstüne at.

3- Masaüstüne attığın CardReader isimli klasörün içerisine girip setup.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlat.

Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı