MusTech Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #11 Saltopat dedi: Benim dediğim şekilde almanızı tavsiye ederim. Evet GTX 1650 Ti daha performanslı ama hangi oyunu oynarsan oyn, istersen CS'de 150 FPS al, sen onu 60 olarak göreceksin. Genişletmek için tıkla... aynen öyle .Ben de senin dediğin gibi düşünüyordum zaten
Saltopat dedi: Benim dediğim şekilde almanızı tavsiye ederim. Evet GTX 1650 Ti daha performanslı ama hangi oyunu oynarsan oyn, istersen CS'de 150 FPS al, sen onu 60 olarak göreceksin. Genişletmek için tıkla... aynen öyle .Ben de senin dediğin gibi düşünüyordum zaten
i5 10300h Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 1.282 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #12 Turkish Kebab dedi: Aslında hep Monster'ı tercih ederim... Genişletmek için tıkla... Ben başka laptop alsam yine Monster'a bakarım ama aynı fiyata aynı donanımda Acer, Lenovo vb. varsa onlarada bakarım. MusTech dedi: 8000BÜTÇEm olsa hemen alırdım usta. Genişletmek için tıkla... Abra A5 v15.5 kullanıyorum güzel cihaz ancak A5 V16 kasasının arka tarafı bana fazla kalın gibi geldi.
Turkish Kebab dedi: Aslında hep Monster'ı tercih ederim... Genişletmek için tıkla... Ben başka laptop alsam yine Monster'a bakarım ama aynı fiyata aynı donanımda Acer, Lenovo vb. varsa onlarada bakarım. MusTech dedi: 8000BÜTÇEm olsa hemen alırdım usta. Genişletmek için tıkla... Abra A5 v15.5 kullanıyorum güzel cihaz ancak A5 V16 kasasının arka tarafı bana fazla kalın gibi geldi.