Monster Abra A5 v15.6.6 FPS düşüşü

Maxen

Hectopat

Yeni bir oyun bilgisayarı aldım ama sonuç beklediğim gibi değildi. Oyun oynarken çok düşük FPS'ler alıyorum. Ekran FPS'yi sabitliyor. Ne yapıp ettiysem çözemedim. İçindeki dahili Intel ekran kartına yükleniyor asıl 1650 Ti ekran kartını %20 %30 kullanıyor. Ve işlemciyi %90'larda kullanıyor ama MHz olarak 4100 MHz'e kadar çıkması gerekirken 1000 -1200MHz aralığında çalışıyor. Zula da güzel FPS alınırken diğer benzeri oyunlarda sorun yaşıyorum. Ekran kartı ve işlemciyi tam güç kullandırmayı bir türlü beceremedim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abra almayın diye bas bas bağırıyorlar forumda. Daha güzel bir şey alınabilirdi.
Sorununa gelirsek, biraz daha detay verir misin? Hangi oyunlarda istediğin gibi değil performansı veya tam olarak ne oluyor?

Yeni bir oyun bilgisayarı aldım ama sonuç beklediğim gibi değildi. Oyun oynarken çok düşük FPS'ler alıyorum. Ekran FPS'yi sabitliyor. Ne yapıp ettiysem çözemedim. İçindeki dahili Intel ekran kartına yükleniyor asıl 1650 Ti ekran kartını %20 %30 kullanıyor. Ve işlemciyi %90'larda kullanıyor ama MHz olarak 4100 MHz'e kadar çıkması gerekirken 1000 -1200MHz aralığında çalışıyor. Zula da güzel FPS alınırken diğer benzeri oyunlarda sorun yaşıyorum. Ekran kartı ve işlemciyi tam güç kullandırmayı bir türlü beceremedim. Yardımcı olur musunuz?
Hocam teknik servise gönderin. Ama ilk arayın onları ilgileniyorlar. Bilgisayarları olmasa da teknik servisleri mükemmel.

Aynı PC kardeşimde, o da düşük FPS alıyor. Servise gönderdik bir sıkıntı yok deyip geçiştirdiler.
Hocam teknik servise gönderin. Ama ilk arayın onları ilgileniyorlar. Bilgisayarları olmasa da teknik servisleri mükemmel.
İki kere servise gönderdim toplamda 30 gün onlarda kaldı ve hiçbir şey yapamadılar. Şu an Valorant'da 60-70 arası FPS alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarjda oynuyorsunuz değil mi?
evet şarj
Abra almayın diye bas bas bağırıyorlar forumda. Daha güzel bir şey alınabilirdi.
Sorununa gelirsek, biraz daha detay verir misin? Hangi oyunlarda istediğin gibi değil performansı veya tam olarak ne oluyor?
Yani hangi oyunu açarsam açayım ister çok sistem isteyen ister az isteyen sonuç aynı yani. Tam olarak gücünü veremiyor laptop bu gidişle format atıcam.

Evet şarj.

Yani hangi oyunu açarsam açayım ister çok sistem isteyen ister az isteyen sonuç aynı yani. Tam olarak gücünü veremiyor laptop bu gidişle format atacağım.

Hocam NVIDIA Denetim Masası üzerinden oyunu seçip en iyi performansda çalıştırın ama fazla performans sağlamaz yine de biraz daha akıcı oynarsınız ayrıca oyunun MSAA ve FXAA varsa kapatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı