Monster Abra A5 v15.6 alınır mı?

watkinss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Monster Abra A5 v15.6 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopu bir yere götürüp kullanma ihtiyacınız yoksa masaüstü tercih etmenizi tavsiye ederim. Aynı düşünceye ben de girdim en sonunda masaüstü aldım. Daha uygun oluyor. Ve güncelleme yapmaya daha müsait. Zamanla parça değişiminden bahsediyorum yani. Eğer laptopu sürekli taşıyıp herhangi bir şey için taşımak gerekmiyorsa masaüstü derim. Size bağlı bir karar bu. Laptop alıp sürekli masanın üstünde durması mantıksız. Kendinize sorup cevaplayın :)

Eğer üniversite öğrencisi değilsen, veya iş gereği bilgisayarını sürekli taşıman gerekmiyorsa sana tavsiyem laptop alma. Ama yok dediğim şartlar sebebiyle laptop alman yani bilgisayarını devamlı yanında taşıman gerekiyorsa evet monster güzel marka ben kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum. Ayrıca teknik servis harika ve ömür boyu bakım hizmeti veriyorlar.

Laptopu bir yere götürüp kullanma ihtiyacınız yoksa masaüstü tercih etmenizi tavsiye ederim. Aynı düşünceye ben de girdim en sonunda masaüstü aldım. Daha uygun oluyor. Ve güncelleme yapmaya daha müsait. Zamanla parça değişiminden bahsediyorum yani. Eğer laptopu sürekli taşıyıp herhangi bir şey için taşımak gerekmiyorsa masaüstü derim. Size bağlı bir karar bu. Laptop alıp sürekli masanın üstünde durması mantıksız. Kendinize sorup cevaplayın :)
Ayrıca laptop ekranı küçük olması seni üzebilir. Bunu da unutma. Laptop alıp performans açısından sıkıntı çekmeyen ama ekranı yüzünden şikayet eden arkadaşım var. Monster almıştı beğendiğini ama monitör almayı düşündüğünü söyledi ekstra olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı