zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 8 Ekim 2020 #11 Arda076 dedi: Merhabalar bende Monster alacağım fakat kafamı karıştırdılar siz memnun musunuz? Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Subattan bu yana monster kullanıyorumm Hicbir sorun yaşamadım. Siddetle tavsiye ederim. Yeni bilgisayar alacak olsam tekrar monster alırım.
Arda076 dedi: Merhabalar bende Monster alacağım fakat kafamı karıştırdılar siz memnun musunuz? Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Subattan bu yana monster kullanıyorumm Hicbir sorun yaşamadım. Siddetle tavsiye ederim. Yeni bilgisayar alacak olsam tekrar monster alırım.
A Arda076 Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #12 zeki kurt WT dedi: Subattan bu yana Monster kullanıyorumm hiçbir sorun yaşamadım. Siddetle tavsiye ederim. Yeni bilgisayar alacak olsam tekrar Monster alırım. Genişletmek için tıkla... Sen Win 10 kurulu mu aldın ve ilk geldiğinde ne yaptın kurulum vs biraz anlatır mısın?
zeki kurt WT dedi: Subattan bu yana Monster kullanıyorumm hiçbir sorun yaşamadım. Siddetle tavsiye ederim. Yeni bilgisayar alacak olsam tekrar Monster alırım. Genişletmek için tıkla... Sen Win 10 kurulu mu aldın ve ilk geldiğinde ne yaptın kurulum vs biraz anlatır mısın?
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 10 Ekim 2020 #13 Arda076 dedi: Sen Win 10 kurulu mu aldın ve ilk geldiğinde ne yaptın kurulum vs biraz anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Freedos olarak aldım ve kendim kurdum. Mantıklı olanda bu bence win 10 kurulu gelince fiyat baya artıyor.
Arda076 dedi: Sen Win 10 kurulu mu aldın ve ilk geldiğinde ne yaptın kurulum vs biraz anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Freedos olarak aldım ve kendim kurdum. Mantıklı olanda bu bence win 10 kurulu gelince fiyat baya artıyor.
A Arda076 Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #14 zeki kurt WT dedi: FreeDOS olarak aldım ve kendim kurdum. Mantıklı olanda bu bence Win 10 kurulu gelince fiyat bayağı artıyor. Genişletmek için tıkla... Pekala kurduktan sonra ne yaptın ilk sana flash bellek geldi mi? Driverleri nasıl kurdun? Açılış vs bilgisayar hızlı mıydı?
zeki kurt WT dedi: FreeDOS olarak aldım ve kendim kurdum. Mantıklı olanda bu bence Win 10 kurulu gelince fiyat bayağı artıyor. Genişletmek için tıkla... Pekala kurduktan sonra ne yaptın ilk sana flash bellek geldi mi? Driverleri nasıl kurdun? Açılış vs bilgisayar hızlı mıydı?
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 10 Ekim 2020 #15 Arda076 dedi: Pekala kurduktan sonra ne yaptın ilk sana flash bellek geldi mi? Driverleri nasıl kurdun? Açılış vs bilgisayar hızlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Ürünün yanında driverların olduğu bir flash geliyor. Bu flash ile tek tıkla driverları yüklüyorsun. Bilgisayarda takılma olmadı daha hiç açılış süresi ortalama 8 9 saniye.
Arda076 dedi: Pekala kurduktan sonra ne yaptın ilk sana flash bellek geldi mi? Driverleri nasıl kurdun? Açılış vs bilgisayar hızlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Ürünün yanında driverların olduğu bir flash geliyor. Bu flash ile tek tıkla driverları yüklüyorsun. Bilgisayarda takılma olmadı daha hiç açılış süresi ortalama 8 9 saniye.
R Rheymerman Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 42 3 Kasım 2020 #16 Arda076 dedi: Merhabalar bende Monster alacağım fakat kafamı karıştırdılar siz memnun musunuz? Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap verdim ama sorunuza cevap olarak Monster aldım 6 aydır kullanıyorum henüz sorun yaşamadım.
Arda076 dedi: Merhabalar bende Monster alacağım fakat kafamı karıştırdılar siz memnun musunuz? Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap verdim ama sorunuza cevap olarak Monster aldım 6 aydır kullanıyorum henüz sorun yaşamadım.