Monster Abra A5 V15.7.4 nasıldır?

MSI fanlarının hiçbir mesajını dikkate alma arkadaşım sanki onlar yorum yapmıyormuş gibi farz et, ama iyi bir seçim yapmışsın o fiyat aralışında 2-3 model alternatif sunulabilirdi gün sonunda yine sen kendin yapardın tercihini tabii, Acer ve Lenovo vardı zaten onun alternatifide. İyi yapmışsınız hayırlı olsun.

Iptal etmeye çalışıyorum nasıl iptal edeceğim ya bilginiz var mı biyerimi aramam lazım.

Her türlü iptal edersiniz sitede yok mu iptal işlemi? Kargoya verildiyse müşteri hizmetlerini arayarak iade yapın büyük ihtimal geri kargolamanız istenecektir. Lenovo ve Acer'ı araştırırken de tamamen sizi tatmin edecek özelliklerine odaklanın ve sorunlarını araştırın bildiğim kadarıyla Acer'ın ekranı 60Hz Lenovo 120 Hz Lenovo'da kronik sorun muhabbeti var Acer'da yok. Biraz araştırıp karar verin, MSI'ın 10bin e kadar olan laptoplarında kronik ısınma problemi olduğunu biliyorum 10bin üstü Alpha ve bravo serisi yeni olduğu için yorum az ve süre kısa.

Son düzenleme:
Iptal etmemeye karar verdim alan arkadaşlarım onları takma dedi bende karar verdkm monster Alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…