Monster Abra A5 v15.7 alınır mı?

Yeny

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Monster laptop almaya karar verdim. Oyun, programlama, Photoshop için kullanılacak. Almaya karar verdiğim laptop Abra A5 V15.7 15,6" Oyun Bilgisayarı bu laptop hakkında kafama takılan birkaç soruyu sormak istiyorum.
* Monster marka laptop alınır mı?
* Almak istediğim Laptop'un genel performansı iyi midir?
* AAA oyunları akıcı ve rahat bir şekilde oynatabilir mi?
* 15.6 inc ekran oyun için yeterli olur mu?

Diğer bir olası tercihim de Abra A5 V15.8 15,6" Oyun Bilgisayarı olacaktır. Aralarında ki tek fark işlemcidir. F/P olarak düşündüğümüz de benim karar verdiğim laptop (i5 işlemcili) bana yeterli gelir mi?

Her iki sistem 16 GB (2x8) yapılıp ve 1 TB HDD eklenip alınacaktır.

i5, GTX 1650 Ti için fazlasıyla yeterlidir. Monster'da alınabilir bir marka fakat bu model bence çok daha mantıklı, Monster'ın yanında.

Kardeşime hediye olarak alacağım pek oyunlarla alakam yok genel olarak oyun performası olarak da anlayabilirsiniz. PUBG, ETS 2, pes, LoL vs.

Çok rahat oynatır. En yüksek ayarlarda oynayabilirsin.
i5, GTX 1650 Ti için fazlasıyla yeterlidir. Monster'da alınabilir bir marka fakat bu model bence çok daha mantıklı, Monster'ın yanında.

Bende HP kullanıyorum. Zaman geçtikçe yavaşlıyor ya

Çok rahat oynatır. En yüksek ayarlarda oynayabilirsin.

Bende HP kullanıyorum. Zaman geçtikçe yavaşlıyor ya

O marka ile alakalı bir durum değil. Sizin işletim sistemini kullanma şekliniz ile alakalı bir durum. Siz temp, %temp% gibi dosyaları düzenli olarak temizlemez, sistemi güncel tutmaz ve gereksiz programları kaldırmazsanız her PC yavaşlar.

Öneriniz için teşekkür ederim fakat bu laptop 60hz ve 8gb. Bir 8gb daha ve 1tb HDD ekleme yapınca ortalama aynı fiyata geliyor. Monster laptop 120hz

O marka ile alakalı bir durum değil. Sizin işletim sistemini kullanma şekliniz ile alakalı bir durum. Siz temp, %temp% gibi dosyaları düzenli olarak temizlemez, sistemi güncel tutmaz ve gereksiz programları kaldırmazsanız her PC yavaşlar.

Hayır her gün temp prefetch yapıyorum. Sadece 3 oyun oynuyorum ama yavaşlıyor.

Öneriniz için teşekkür ederim fakat bu laptop 60Hz ve 8 GB. Bir 8 GB daha ve 1TB HDD ekleme yapınca ortalama aynı fiyata geliyor. Monster laptop 120Hz

Zaten Monster'da birkaç oyun dışında hiçbir oyunda 120 FPS'i veremeyecektir. Bana göre laptoplarda RTX 2060'ın altı para israfı olur.

Merhaba arkadaşlar ben Monster laptop almaya karar verdim. Oyun, programlama, Photoshop için kullanılacak. Almaya karar verdiğim laptop Abra A5 V15.7 15,6" Oyun Bilgisayarı bu laptop hakkında kafama takılan birkaç soruyu sormak istiyorum.
* Monster marka laptop alınır mı?
* Almak istediğim Laptop'un genel performansı iyi midir?
* AAA oyunları akıcı ve rahat bir şekilde oynatabilir mi?
* 15.6 inc ekran oyun için yeterli olur mu?

Diğer bir olası tercihim de Abra A5 V15.8 15,6" Oyun Bilgisayarı olacaktır. Aralarında ki tek fark işlemcidir. F/P olarak düşündüğümüz de benim karar verdiğim laptop (i5 işlemcili) bana yeterli gelir mi?

Her iki sistem 16 GB (2x8) yapılıp ve 1 TB HDD eklenip alınacaktır.
Monster'ı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı