Yaklaşık 1 - 1.5 haftadır çok fazla inceleme videosu izledim. Çok fazla şikayet okudum. Ekrandaki ölü piksellerden tutun 2 ayda klavye aşınmasına kadar her türlü sorunu gördüm. Bu yüznden monster almaktan vazgeçtim. Araştırma yaparken monsterı kötüleyenlerden nefret ediyordum. Ama objektif bir şekilde baktığımda farkı çok net anladım. Şu an arkadaşın attığı model var kafamda. Monster almaktan iyidir.
Yaklaşık 1 - 1.5 haftadır çok fazla inceleme videosu izledim. Çok fazla şikayet okudum. Ekrandaki ölü piksellerden tutun 2 ayda klavye aşınmasına kadar her türlü sorunu gördüm. Bu yüznden Monster almaktan vazgeçtim. Araştırma yaparken Monster'ı kötüleyenlerden nefret ediyordum. Ama objektif bir şekilde baktığımda farkı çok net anladım. Şu an arkadaşın attığı model var kafamda. Monster almaktan iyidir.
Insan satın alacağı şeyin kötü olmasını kabullenemiyor diyebiliriz buna. Biliyorum biraz saçmaladım herkese karşı. Kusura bakmayın. Ama herşeye genel bir açıdan baktığımızda konuyu daha iyi ele alabiliyoruz.
Yaklaşık 1 - 1.5 haftadır çok fazla inceleme videosu izledim. Çok fazla şikayet okudum. Ekrandaki ölü piksellerden tutun 2 ayda klavye aşınmasına kadar her türlü sorunu gördüm. Bu yüznden monster almaktan vazgeçtim. Araştırma yaparken monsterı kötüleyenlerden nefret ediyordum. Ama objektif bir şekilde baktığımda farkı çok net anladım. Şu an arkadaşın attığı model var kafamda. Monster almaktan iyidir.
Almadığın ürün hakkında nasıl kesin bir kanıya vardın merak ediyorum. Şikayetler her bilgisayarda var bence sadece alacağın modeli(markayı demiyorum) kullanan kişilerin yorumlarını dikkate al.
Almadığın ürün hakkında nasıl kesin bir kanıya vardın merak ediyorum. Şikayetler her bilgisayarda var bence sadece alacağın modeli(markayı demiyorum) kullanan kişilerin yorumlarını dikkate al.
Gösteremem çünkü elimde yok sipariş verdim geldiği zaman şikayetim olmazsa gösteririm. Ama kullananlara çok sordum %80 i sorun yok rahat kullanıyorum diyor.
Gösteremem çünkü elimde yok sipariş verdim geldiği zaman şikayetim olmazsa gösteririm. Ama kullananlara çok sordum %80'i sorun yok rahat kullanıyorum diyor.
Yanlış anlamışsınız, o oran şikayet oranı. Hayatımda ilk defa bir markanın cihazının birden çok kez kişi tarafından alınalı 1 hafta olmamış olmasına rağmen garantiye gönderildiğini gördüm.
Yanlış anlamışsınız, o oran şikayet oranı. Hayatımda ilk defa bir markanın cihazının birden çok kez kişi tarafından alınalı 1 hafta olmamış olmasına rağmen garantiye gönderildiğini gördüm.