Monster Abra A5 v15.7 vs ASUS TUF Gaming A15 FA506II-BQ200

İkinci el bakayım olmadı ama tabiki sıfır taraftarıyım. Monster kötü değil sanırım 6990 iyi gibi duruyor. 1650ti ile 1660ti arasında uçuk bir performans durumu varmı peki?
 
İkinci el bakayım olmadı ama tabii ki sıfır taraftarıyım. Monster kötü değil sanırım 6990 iyi gibi duruyor. 1650 Ti ile 1660 Ti arasında uçuk bir performans durumu var mı peki?

İkinci el alma hocam sana tavsiyem sıfır almandan yana onun dışında ben 144 kullanıyorum masaüstünde, laptopa 60'a dayanamadım sattım.Monster alacağım senin o attığın bilgisayar gayet güzel performans karşılaştırmalarını izlemeni öneriririm.
 
Ryzen 5 3550H işlemcili laptobum vardı. Isınmaa problemim vardı. Abra A7 12.2 aldım. 10300H ile 80 dereceye anca ulaşıyor. Ayrıca işlemciye Undervolt gibi işlemleri sadece İntel izin veriyor. Monster derim.
 
Net bilgi bulamadım dostum. Başka bir yerde Asus olan modeli yere göğe sığdıramıyorlar bir daha böyle model gelmez falan gibi yorumlar var.
Ryzen 5 3550H işlemcili laptobum vardı. Isınmaa problemim vardı. Abra A7 12.2 aldım. 10300H ile 80 dereceye anca ulaşıyor. Ayrıca işlemciye Undervolt gibi işlemleri sadece İntel izin veriyor. Monster derim.
Monster için çok fazla şikayet var bu yüzden insan korkuyor ne yalan söylim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…