Monster Abra A5 V15.8.3 ekran sorunu

Heroizen

Kilopat
Daha fazla  
Alalı bir hafta bile olmayan Monster Abra A5 V15.8.3 model laptopumda aşağıya eklediğim ekran sorunuyla karşılaştım. Yarın servise götürmeyi planlıyorum. Sizce sorun ne olabilir. Fare imlecinin hizasının altında oluyor sadece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kapatıp açtım, şu anlık bir problem gözükmüyor ama yine de yarın servise götüreceğim.
Serviste ne gibi çözümler üretebilirler fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Peki bu sorun sadece ana ekranda mı oluyordu, yoksa Windows açılışında dahi görülüyor muydu?
Sadece Netflixte tam ekran bir film izledikten sonra programı kapatıp masaüstüne geldiğimde oluyordu. Görev yöneticisine gir çık yaptıktan sonra da düzeliyordu.

Anladım, buna benzer bir problemi ben de yaşadım. Şikâyet Var sitesine de yazdım. Acaba bendeki problem de aynı şekilde düzelir miydi diye düşünüyorum şimdi...

Aynı sorunu yaşadım ben de. Bilgisayarı alalı 1 hafta bile olmadı. Grafik ayarlarını yapınca sorununuz tamamen çözüldü mü hocam? Servise yollamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…