watkinss Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #21 daenerys targaryen dedi: Oyun oynamadım cihazla. Bir şey kullanmıyorum. Sadece bilgisayarı aldığım zaman termal macununu değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bende oyun oynayınca nasıl 60 derece altında çalışıyor dedim daenerys targaryen dedi: Oyun oynamadım cihazla. Bir şey kullanmıyorum. Sadece bilgisayarı aldığım zaman termal macununu değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Neden macun yenilenediniz ?
daenerys targaryen dedi: Oyun oynamadım cihazla. Bir şey kullanmıyorum. Sadece bilgisayarı aldığım zaman termal macununu değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bende oyun oynayınca nasıl 60 derece altında çalışıyor dedim daenerys targaryen dedi: Oyun oynamadım cihazla. Bir şey kullanmıyorum. Sadece bilgisayarı aldığım zaman termal macununu değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Neden macun yenilenediniz ?
Stanker Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #22 daenerys targaryen dedi: Oyun oynamadım cihazla. Bir şey kullanmıyorum. Sadece bilgisayarı aldığım zaman termal macununu değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Fan sesli mi?
daenerys targaryen dedi: Oyun oynamadım cihazla. Bir şey kullanmıyorum. Sadece bilgisayarı aldığım zaman termal macununu değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Fan sesli mi?