No Russian Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 247 7 Nisan 2022 #1 Dün fabrika ayarlarına aldım. Her aldığımda sürücüleri indiriyordum flashtan ama şimdi flash çalışmıyor. İnternet sitesinden indirmeyi denedim ama ses hala gelmiyor ve bilgisayarın mikrofonuda çalışmıyor. Abra A5 V15 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A5 V15 Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr
Dün fabrika ayarlarına aldım. Her aldığımda sürücüleri indiriyordum flashtan ama şimdi flash çalışmıyor. İnternet sitesinden indirmeyi denedim ama ses hala gelmiyor ve bilgisayarın mikrofonuda çalışmıyor. Abra A5 V15 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A5 V15 Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr
Muhammed Nabi Oğuz Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 528 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei Matebook D15 2022 Intel Core İ5 1155G7 8GB 3733 Mhz RAM Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #2 Aygıt yöneticisinden aygıtları kontrol eder misin ? Aygıt sorunu mu var yoksa yüklenmemiş mi kontrol et. Artı 0 Eksi
Aygıt yöneticisinden aygıtları kontrol eder misin ? Aygıt sorunu mu var yoksa yüklenmemiş mi kontrol et.