Monster Abra A5 v16.1.1 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar.

Kendime yeni bir oyuncu laptopu almayı düşünüyorum. Aklımdaki laptop Monster Abra v16.1.1 Bu laptopu kullananlar varsa yorumlarını yaparlarsa sevinirim. Ayrıca inceleyenler de varsa avantaj ve dezavantajlarından bahsederlerse sevinirim.

Günümüzde oyun oynanacaksa minimum alınması gereken sıfır ekran kartı RX570'tir. Laptop alınıyorsa minimum GTX1050ti barındıran bir ürün alınmalı. Bu v16.1.1'de 3GB vRAM li 1050 var. Bunun burada vereceği performans bence sizi tatmin etmeyebilir. Günümüz oyunlarında zorlanacağı gibi çıkacak olan oyunları da orta seviyede bile kaldırmayabilir. Artık oyunlarda sistem önerilerinde GTX1060 görür olduk bu yüzden ya kasa toplayın ya da biraz daha koyup düzgün bir şey alın.

Ben hasan bey katılmıyorum. Bütçe neyi karşılıyorsa o alınabilir, 1050 gayet güçlü bir kart. En yeni çıkan oyunları oynamak zorunda değiliz, kendimizi kısıtlamayalım; daha önceden çıkmış bir sürü güzel oyun var ve 1050 bunları yüksek grafik ayarlarında 1080p çözünürlükte rahatlıkla oynatabilir.

Hocam ben kullanıyorum ısınma dışında başka herhangi bir problemi yok alabilirsiniz öneririm

GTX 1050 neredeyse 3 senesini doldurmuş durumda. Bir süre sonra (Yani bundan birkaç sene sonra) büyük ihtimal Triple A oyunları oynayamacaksınız tahminimce. Halen alınır mı derken eh işte diyebiliyorum. Çünkü ne kadar para o kadar köfte hesabı. Bence GTX 1650 laptoplara yönelin size ekstra birkaç sene ekleyecektir, GTX 1050'ye karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…