Vyxin Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #1 Monster Abra A5 v16.1 laptopa sahibim. Bu laptoptan tek şikayetim depolama, onu da ben fark etmeden aldım. İçine ekstradan harddisk ekleyebilir miyim?
Monster Abra A5 v16.1 laptopa sahibim. Bu laptoptan tek şikayetim depolama, onu da ben fark etmeden aldım. İçine ekstradan harddisk ekleyebilir miyim?
H Hegarad Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 40 1 Şubat 2020 #2 Vyxin dedi: Monster Abra A5 v16.1 laptopa sahibim. Bu laptoptan tek şikayetim depolama, onu da ben fark etmeden aldım. İçine ekstradan harddisk ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ekleyebilirsin, zaten satın alırken ki konfigürasyon ekranında da ekstra hdd ya da ssd ekleyerek satın alma şansın vardı.
Vyxin dedi: Monster Abra A5 v16.1 laptopa sahibim. Bu laptoptan tek şikayetim depolama, onu da ben fark etmeden aldım. İçine ekstradan harddisk ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ekleyebilirsin, zaten satın alırken ki konfigürasyon ekranında da ekstra hdd ya da ssd ekleyerek satın alma şansın vardı.
Vyxin Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #3 Sağol zaten ben heyecandan hiç bakmadım o yerlere uzun bir süre beklediğim için aldım direk.