Monster Abra A5 v16.1 sıcaklık değerleri normal mi?

Daha fazla  
Merhaba. Bu bilgisayarın sıcaklık değerleri normal mi acaba? Bilgisayar sessiz modda olduğuna rağmen boşta sürekli olarak fanları minimum seviyede açık ve ne yapsam kapatamadım. Boşta CPU sıcaklığı 48-55 arasında değişiyor. Sizce bakım zamanı mı gelmiş yoksa normal hali bu mu?

1788C5B9-26B2-4F8F-8AD1-91E9FC6051D6.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşta 65-70 derecelerde olmadığı sürece pek önemli değil. Yükte kaç derece? Bu arada yazdığınızı tam anlamadım da fan hızını arttırıp sıcaklığı düşürmek mi istiyorsunuz?

Boşta 65-70 derecelerde olmadığı sürece pek önemli değil. Yükte kaç derece? Bu arada yazdığınızı tam anlamadım da fan hızını arttırıp sıcaklığı düşürmek mi istiyorsunuz?
Yok hocam sadece sürekli fanları açık olmasından rahatsızlık duydum acaba anormal bir olay mı var diye. Fakat arkadaşlar gayet normal olduğunu belirtti.

Yok hocam sadece sürekli fanları açık olmasından rahatsızlık duydum acaba anormal bir olay mı var diye. Fakat arkadaşlar gayet normal olduğunu belirtti.
Fanını durduran laptop yok sanırsam varsa da ben görmedim. Zaten durdursa hemen sıcaklık artacağından tekrar çalışır laptoplar masaüstü pcler gibi olmuyor maalesef çabuk ısınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı