Monster Abra A5 v16.3.2 RAM vs SSD önerisi

Nix1881

Decapat
Merhabalar, öncelikle elimde Monster Abra A5 v16.3.2 PC var. Ve ben buna RAM ekleteceğim ve 16 GB RAM yapmayı düşünüyorum. Lakin öncelerde uygun fiyatlı bir 240GB SSD bulmuştum. Sizce RAM mi almalıyım yoksa SSD mi?

Sistem özellikleri:
i7 9750H 4.50 GHz işlemci
8 GB RAM
NVIDIA GTX 1650 4 GB ekran kartı
240GB SSD
Windows 10 sl (orijinal) işletim sistemi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam RAM alırdım. Artık 8 GB RAM yetersiz kalmaya başladı.

Eğer HDD kullansaydın SSD almanı tavsiye ederdim, ama senin durumun için eğer disk kapasitesi yeterliyse RAM yükseltmek daha mantıklı.

SSD'deki alan birazcık yetersiz gelebiliyor ama bilemedim?

O halde bütçene göre RAM'in yaninda bir tane de HDD almayı düşünebilirsin. Windows'u ve hızlı çalışmasını istediğin uygulama/oyunları SSD'ye kalan dosyaları da HDD'ye atarsin. Çünkü 240GB alan standart bir kullanıcı için ancak yeterli 1-2 tane güncel oyun yüklemeye kalksan hemen dolacak.

Elimde bir adet 1TB HDD var ama ram alabilmem için onu satmam gerekiyor.Ve galiba HDD'de bad sectör var.Tam olarak emin değilim nasıl anlayabilirim? Teşekkürler.

Oynayacağım Oyunlar:
-Forza Horizon 4
-Mortal Kombat X
-Fortnite
-CS:GO
-Apex Legends
-Gta V(Çıkınca Gta VI)
-Zula
-Ets2
Şunu almak istiyorum: https://www.hepsiburada.com/crucial-8gb-2666-mhz-ddr4-ram-ct8g4sfs8266-p-HBV00000RRP8B?magaza=Elmacık&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=EAIaIQobChMImKWzsvzE6AIVGaSzCh324gnIEAQYBSABEgJwyPD_BwE#reviews

Sizce nasıl daha uygun fiyatlı varsa ondan alayım.

Şu RAM'i aldım konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…