Monster Abra A5 v16.4 boşta %60 RAM kullanımı

ucan_sabri

Hectopat
Merhabalar,
elimdeki cihaz Monster Abra A5 v16.4 8 GB RAM'i var. Görev yöneticisinden bellek kullanımına baktığım zaman %50 ile %60 arası değer var (sistem boştayken). Cihaz 5 günlük yani eski cihaz değil . Bu değerler normal midir? Rastgele sitelerden de dosya indirmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 8 GB'lik RAM artık yetmez. RAM kullanımının yüksek olasının sebebi eğer varsa antivirüs ya da torrent ya da oyun başlatıcıları olabilir.

32 GB RAM'iniz varsa normal. Windows 10 için boşta %25 civarı kullanım normal kabul edilebilir. 8 GB RAM ile de %40 civarı normal.

Yalan söylüyorsunuz demedim ki Sadece Windows 10 ne kadar RAM'iniz varsa kullanabiliyor demek istiyorum. Boşta kullanım olarak kendim 16 GB ile 2,5 civarı görüyorum. İşletim sistemine herhangi bir modlama yapılmadı. RAM kullanımını azaltmaya da çalışmadan stok halde böyle.

Yüksek kapasiteli RAM'de 5 GB kullanım ile düşük kapasite RAM'de 5 GB kullanım aynı değil.

Gerisi sistem şeyleri Chrome açık çekmişim ama fazla etkilemiyor %5 düşük
(SS'de %43'te ama bazen %60 bile oluyor)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (40).png
    80,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran Görüntüsü (41).png
    81,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…